Brie de Moaux

briePasta de palla brillant que va enfosquint-se fins a un to ivori càlid i, quan està al punt, es bomba lleugerament, encara que no ha d’estovar-se. L’autèntic Brie ha de fer olor de granja i a ametlles torrades, potser amb un lleuger toc a amoníac.

De sabor suau i textura tova, és ideal per realitzar aperitius i entrants. Una idea per cuinar-ho és col·locar una porció de formatge brie damunt d’una llesca de pa i escalfa-ho durant uns segon en el microones, tirar-li melmelada ( de qualsevol sabor) per damunt i el resultat és espectacular! El formatge brie és ideal també per completar amanides com la de canonges amb nous i bacon. El truc: emprar l’oli de la fritada del bacon per amanir l’amanida perquè el formatge es fongui. Deliciós!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s