Les Nostres Pizzes

 

Composión vinilo test 2.png

Us presentem la nostra selecció de pizzes gourmet artesanals amb els nostres productes selectes de la Trobada. Si voleu tastarles, localitzeu la nostra botiga Aquí.

Pernil i brie

dsc01860

Aquesta creació esta perfectament equilibrada
en sabors, compagina el to exaltat de les millors peçes de pernil ibèric i la suavitat del formatge brie francés. Tot preparat per rebre l’escalfor del teu forn i fusionar els matisos i textures sobre una base de pizza feta a ma.

Quatre Formatges

dsc01862

No dubtis, encara que es la quatre formatges de sempre, has de tindre en compte que som especialistes en formatges! No et decepcionará la nostra barreja de formatges que lliguen a la boca des de la primera mossegada.

York

dsc01854

Aquí tenim un altre clàssic de sempre! A qui no li agrada la senzilla de York? Pero “al tanto”! Es el millor pernil york que podem aconseguir dormint en un llit de suau formatge mozzarela, tasta una veritable experiència elàstica de pizza.

Mediterrània

dsc01872

¿Ets  un amant dels productes de la terra? Aquí tens la creació mes equilibrada gastronòmicament! Pebrot escalivat amb olives negres que es fonen en sabors a la perfecció amb el nostre pernil York i la mozzarella.

Cabra i bacon

dsc01867

Com podia faltar el toc del formatge de cabra, acompanyat amb el bacon del país mes sabrós! La cruixent massa artesanal es porta molt be amb la textura cremosa del formatge de rul de cabra fos al vostre forn.

La toscana

dsc01870

Anem a viatjar fins a la Itàlia mes tradicional! Ingredients típics d’allá com el salami, la oliva negre i els fungi (bolets) es donen la ma sobre aquesta massa feta a mà per els nostres obradors.